Jeugdgezondheidszorg Ouder-Amstel

De Jeugdgezondheidszorg draagt zorg voor kinderen van 0 tot 23 jaar en hun ouders. De Jeugdgezondheidszorg ondersteunt u en helpt uw kind zo gezond mogelijk te laten opgroeien en ontwikkelen.

Wij hebben een laagdrempelig  aanbod van voorlichting, advies en begeleiding. Daarnaast doen we onderzoek en geven vaccinaties. Meer informatie vindt u op de Hulpwijzer.

Jeugdgezondheidszorg GGD Amsterdam

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Amsterdam is er voor alle kinderen, jongeren en hun ouder(s). U kunt hier terecht voor advies en ondersteuning bij gezond opgroeien en opvoeden. Zij geven gratis vaccinaties en volgen de ontwikkeling van kinderen in Amsterdam en Amstelland van de zwangerschap tot 18 jaar. 

Het ouderschap brengt talloze grote en kleine vragen met zich mee. Slaapt uw kindje niet goed door? Maakt u zich zorgen om uw puber? Wil de borstvoeding niet lukken? U bent welkom bij JGZ met al dit soort vragen. 

Stel uw vraag via de chat, per e-mail of telefoon. Of kom langs. Op de locaties werken jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen, consultatiebureau-assistenten en doktersassistenten. 

Als inwoner van Ouder-Amstel kunt u terecht bij JGZ Bindelwijk in Ouderkerk aan de Amstel. Als u in Duivendrecht woont, bent u welkom bij JGZ Paramedisch Centrum Duivendrecht (alleen weeginloop). Kijk voor meer informatie op GGD Amsterdam.