Minicontainer aanvragen of omruilen

Voor alle laagbouwwoningen in Ouder-Amstel is een minicontainer voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT) beschikbaar. Woont u in het buitengebied dan kunt u daarnaast ook maximaal 2 minicontainers voor restafval/PMD (plastic, metaal en drankverpakkingen) krijgen. Een minicontainer aanvragen of omruilen doet u met of zonder DigiD via de button hieronder.

Minicontainer aanvragen of omruilen 

De inhoud van de beschikbare GFT-containers is: 140 liter (voor maximaal 35 kg GFT) en 240 liter (voor maximaal 60 kg GFT). U vindt meer informatie over de GFT-containers en de exacte afmetingen van de containers op Veelgestelde vragen over GFT-inzameling. 

Alleen inwoners in het buitengebied van Ouder-Amstel kunnen, naast een minicontainer voor GFT, ook maximaal 2 minicontainers voor restafval/PMD krijgen. De inhoud van de beschikbare container voor restafval/PMD (plastic, metaal en drankverpakkingen) is 240 liter.

Is uw container defect, dan kunt u hem via de button hierboven omruilen voor een nieuw exemplaar. Of u kunt dezelfde container inruilen voor een groter of kleiner formaat. 

Meer informatie