Collecte feestweek Oranjecomité

Vanaf maandag 8 april 2024 (week 15) belt het Oranjecomité Ouderkerk weer bij u aan in Ouderkerk met het feestprogramma van de activiteiten rondom Koningsdag 2024 in ons dorp. Van de vossenjacht en kinderspelen tot de feestavond voor ouderen en iedereen daar tussenin. Met dit jaar nieuwe activiteiten; wat dacht u van ‘stoelendansch’ op een idyllische plek in Ouderkerk?

De belangrijkste inkomstenbron voor de festiviteiten bent u: Het Oranjecomité ontvangt graag een vrijwillige bijdrage om alle festiviteiten te bekostigen. Maakt u een plek vrij op uw koelkast of aan de muur voor feestprogramma 2024, zodat u eind april van alle activiteiten op de hoogte bent? Met elke bijdrage middels ‘Tikkie’ of contant, groot of klein, zijn we blij.

NB. U heeft het vast al eens gehoord: wij zijn op zoek naar extra krachten. Elke steun, voor- en/of achter de schermen kunnen wij goed gebruiken, om nog jarenlang de festiviteiten te organiseren voor jong én oud in Ouderkerk. Stuur een mailtje naar info@oranjecomite.nl of spreek iemand van ons aan!