BuitenBeter app vervangt Makkelijk Melden vanaf 15 april

De Makkelijk Melden app wordt vanaf maandag 15 april vervangen door een nieuwe app: ‘BuitenBeter’. De BuitenBeter app is gebruiksvriendelijk en heeft als groot voordeel dat u de status van de melding kunt zien. Ook kunt u meer dan één foto toevoegen en kunt u zien of iemand anders al een melding heeft gemaakt over dezelfde storing, situatie of onderwerp. En het is makkelijker om een precieze locatieomschrijving door te geven. Dat is zowel voor u als voor ons een stuk prettiger.

Download de BuitenBeterapp in de App Store of in de Google Play Store
Afbeelding: Download de BuitenBeterapp in de App Store of in de Google Play Store.

De BuitenBeter app gebruikt u voor het doorgeven van klachten of overlast of voor melden van problemen in de buitenruimte. Denk bijvoorbeeld aan een ondergrondse container die stuk of vol is, een lantaarnpaal of straatmeubilair dat kapot is, een gat in de weg of overlast in het groen door storm of water. Maar u kunt ook andere problemen die zich in de buitenruimte voordoen melden.

Tot en met 14 april kunt u nog gebruik maken van de huidige Makkelijk Melden app. Daarna is de gemeente Ouder-Amstel niet meer te vinden in deze app. U kunt de BuitenBeter app downloaden vanuit de App Store of Google Playstore op uw mobiele telefoon. Heeft u geen smartphone? Dan kunt u altijd nog meldingen online doorgeven via de gemeentelijke website of bellen naar de gemeente Ouder-Amstel (020) 496 21 21. 

De voordelen op een rij

  1. U kunt meer foto’s toevoegen;
  2. U kunt de status van de melding goed blijven volgen;
  3. Een precieze locatieomschrijving is mogelijk;
  4. Bent u niet de eerste melder, dan krijgt u te zien dat er al een melding is gemaakt.