Waarderingsspeld Ouder-Amstel 2024

De waarderingsspeld 2023 wordt weer uitgereikt. Als alles volgens plan verloopt is dat tijdens de Nieuwjaarsreceptie op maandag 8 januari 2024. Kent u iemand die bijvoorbeeld als vrijwilliger belangeloos veel tijd, vakkennis, energie en vooral warmte en liefde steekt in het zorgen voor een ander of al jarenlang steun en toeverlaat is van een sportclub of vereniging? Aarzel niet, schuif achter de computer en draag diegene voor.  

Voordragen

Voor het voordragen van een vrijwilliger voor de waarderingsspeld doen we een beroep op onze inwoners. Iedereen kan iemand voordragen. Voor de Waarderingsspeld die op 8 januari 2024 wordt uitgereikt moet het dus iemand zijn die vrijwilligerswerk doet of heel lang heeft gedaan. Graag ontvangen we uw voordracht uiterlijk woensdag 13 december 2023. Het is belangrijk dat u uw voordracht goed motiveert. Stuur uw voordracht met motivatie (maximaal 300 woorden) naar bestuurssecretariaat@ouder-amstel.nl. Vermeld bij het onderwerp: Voordracht Waarderingsspeld. 

Inhoud voordracht

In uw voordracht moet het volgende duidelijk naar voren komen: 

  • Naam van degene die u voordraagt;
  • De taken die de vrijwilliger doet en/of de bijzondere prestatie en inzet van degene die u voordraagt;
  • Hoe lang de vrijwilliger deze taken al op zich neemt of heeft genomen;
  • Motivering: waarom u vindt dat juist deze vrijwilliger de speld verdient.

Waarom de Waarderingsspeld? 

Als bestuur van Ouder- Amstel vinden we de inzet van individuele vrijwilligers en organisaties heel belangrijk. Daarom maken we graag onze waardering zichtbaar. Dat doen we sinds 2019 met de waarderingsspeld Ouder-Amstel. Ieder jaar reiken we deze bijzondere speld uit tijdens de nieuwjaarsreceptie. Die vindt dit jaar plaats op 8 januari 2024.