De Energiecoach

Wilt u meer inzicht in uw energierekening en meer weten over wat u kunt doen om minder te betalen? Wilt u weten wat zuiniger is: ’s avonds de verwarming lager zetten of hem constant houden zodat hij ’s ochtends niet hoeft op te warmen? Kent u de tips om energiezuinig te koken? En waarom werkt een douchewisser energiebesparend? Onze energiecoaches helpen u.

Afspraak maken

Een energiecoach is een deskundige vrijwilliger die de inwoners van Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel tips geeft over energiebesparing in een één-op-één gesprek aan huis.

U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken met één van onze coaches via bespaarafspraak.nl/ouder-amstel.

Het gesprek

Het gesprek duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij u thuis. Eerst gaat u samen naar uw energierekening kijken om te zien waar de meeste winst te behalen is. Vervolgens kijkt u samen met de coach per ruimte wat de mogelijkheden voor energie besparen zijn.

De coach geeft u praktische tips die gericht zijn op dingen in huis nét even anders doen en het nemen van kleine energie besparende maatregelen. De coach geeft daarbij telkens een indicatie van hoeveel geld u hiermee kunt besparen. U zult verbaasd zijn hoeveel u kunt besparen, zonder echt veel te veranderen. Natuurlijk maakt u uiteindelijk zelf de keuze of en hoe u energiebesparing in uw woning wilt aanpakken.

De energiecoaches geven geen technisch advies of tips over grote energiebesparende maatregelen (isolatie, zonnepanelen of warmtepompen). Voor meer informatie hierover kunt u bij het Regionaal Energieloket terecht. 

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons gerust een e-mail of pak de telefoon. Ons team zit voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.