Vernieuwen speelplek ‘t Ven

We gaan een van de speelplekken in ‘t Ven vernieuwen. Het gaat om de speelplek met de houtsnippers als ondergrond. Het klimtoestel tegenover nummer 2 en 4 en de tafeltennistafel bij huisnummer 46 en 48 blijft gehandhaafd.

Vragenlijst

Voor het opknappen van de speelplek moet een nieuw ontwerp gemaakt worden. We vinden het belangrijk om omwonenden en de kinderen die gebruiken maken van de speelplek hierbij te betrekken. Daarom hebben we om te beginnen een paar vragen opgesteld voor het ophalen van alle wensen.

De reacties gebruiken voor het laten maken van drie ontwerpen. Via onderstaande knop ''Start vragenlijst'' komt u in de vragenlijst. Alvast bedankt voor het invullen.

 
De vragenlijst kan tot uiterlijk 11 juli 2022 worden ingevuld.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de inhoud van de brief of de vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen met de heer E. Valkenburg van de afdeling Buurt/ Duo+ op telefoonnummer (020) 496 21 21 of via e-mail gemeente@ouder-amstel.nl

AVG

De enquête loopt via een Google platform, Google registreert unieke identificatie tokens van haar gebruikers/bezoekers. Identificatie tokens kunnen zijn: IMEI nummer van een telefoon, IP-adres, keuze van browser of app. Indien u al ingelogd bent op een Google account op uw apparaat dan worden de antwoorden van de enquête opgeslagen onder uw account.