Woningbouwontwikkeling Zonnehof

Op 23 mei 2017 is de omgevingsvergunning verleend aan bouwbedrijf M.J. De Nijs voor het bouwen van 129 woningen in de Zonnehof. De Nijs is in juli 2018 gestart met de werkzaamheden. De verwachting is dat de bouwtijd ongeveer 1,5 jaar in beslag neemt.

Levensloopbestendige appartementen 

Van de 129 woningen zijn er 68 levensloopbestendige appartementen. Dit betekent dat ze drempelvrij zijn, brede deuren hebben, maar ook rekening is gehouden met draaicirkels van rolstoelen of rollators. Hiervan vallen 25 appartementen in de sociale huur categorie. 

Reguliere appartementen 

Naast de levensloopbestendige appartementen zijn er 47 reguliere appartementen (waarvan 1 valt onder de sociale huur). De grootte van de appartementen varieert tussen de 50 m² en 70 m². Daarnaast zijn er enkele grotere appartementen.
Verder worden er 14 eengezinswoningen gerealiseerd.
Afhankelijk van de grootte varieert de huurprijs tussen de €660,- (sociale huur) en €1400,-.

Op de hoogte blijven 

Syntrus Achmea is de toekomstige verhuurder van de woningen. Momenteel is het nog niet mogelijk in te schrijven voor deze woningen. Wel is het mogelijk in te schrijven voor de nieuwsbrief van Achmea waarin gecommuniceerd zal worden wanneer de inschrijving voor de woningen start. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via hureninparkzonnehof.nl.

woningbouw zonnehof