Reparatie aan riool Purperreiger

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 08 maart, 2021
Tot
vrijdag 16 april, 2021
Locatie
De Purperreiger tussen Putter en Smient

Planning

Volgens planning wordt het werk met enige spoed in de week van 8 maart 2021 gestart en duurt het werk tot 16 april 2021. Deze planning is echter onder andere afhankelijk van het weer, waardoor het werk van de aannemer kan uitlopen. De aannemer houdt u op de hoogte van de vorderingen.

Bereikbaarheid en overlast

De Purperreiger wordt tussen Putter en Smient afgezet voor het doorgaande verkeer. De parkeervakken op dit gedeelte van de Purperreiger worden tijdelijk opgeheven, parkeren is daarom niet mogelijk. Ook de inritten van de bewoners op dit gedeelte van de Purperreiger worden geblokkeerd voor gemotoriseerd verkeer. De voetpaden blijven wel altijd toegankelijk, zodat de woningen altijd bereikbaar blijven.

Naast het ongemak van de opgeheven parkeervakken, gaat de aannemer ook damwanden aanbrengen en trekken. Deze activiteiten veroorzaken trillingen. 

Ophalen van afval

De ondergrondse containers blijven toegankelijk. Het schema voor het ophalen van het groente, fruit- en tuinafval (GFT), verandert niet. U kunt de minicontainer aan het begin van de afzetting opstellen. Indien noodzakelijk zorgt de aannemer voor het transport.

Post en pakket bezorging 

Ondanks dat de woningen altijd te voet bereikbaar zijn, kunnen post- en pakketbezorgers beslissen om niets te bezorgen. Bewoners moeten hier zelf rekening mee houden. Er is een mogelijkheid om een doorzendservice aan te vragen of een servicepunt te gebruiken zodat post en pakketten tijdelijk op een ander adres  worden bezorgd. Slechts in uitzonderlijke gevallen en in overleg met de gemeente kan de aannemer meewerken met de bezorging. Dit is wel op eigen risico.

De aanwonenden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd. Voor vragen kan gebeld worden met het Klanten Contact Centrum (020) 496 21 21.