Onderhoud Jan Benninghbrug

Zet dit in mijn agenda

Van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 11 november 2022 vindt er onderhoud plaats aan de Jan Benninghbrug. Het bovenste deel (hijsgedeelte) van de brug en de slagbomen krijgen een nieuwe verflaag. De leuningen worden op een ander moment gedaan. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 16.00 uur.

Van
maandag 24 oktober, 2022 om 07:00
Tot
vrijdag 11 november, 2022 om 16:00

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden is het nodig om een deel van de weg af te sluiten. Dit betekent dat er tijdelijk één rijbaan beschikbaar is voor het gemotoriseerde verkeer en voor de (brom)fietsers. Voor de voetgangers worden ook maatregelen getroffen.  
Op de brug wordt een voorrangregeling ingesteld. De eerste drie dagen worden er verkeersregelaars ingezet tijdens de ochtendspits om het verkeer te begeleiden. De inzet van de verkeersregelaars wordt mogelijk daarna verlengt als blijkt dat het actief begeleiden van het verkeer noodzakelijk is.

Buiten de genoemde werktijden worden alle tijdelijke verkeersmaatregelen verwijderd en is de brug geheel toegankelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan zijn dat werkzaamheden eerder op de dag beginnen en/of langer doorgaan. Ook kan het werk daardoor uitlopen. Wij vragen begrip voor de eventuele overlast.