Collectieve actie zonnepanelen groot succes. Doe ook mee!

Afgelopen maand hebben we een collectieve actie voor zonnepanelen georganiseerd. Inmiddels hebben zich zo’n 120 belangstellenden gemeld. Dat is geweldig. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2021. Meld u ook aan en vraag een vrijblijvende offerte op.

Er wordt gewerkt met een erkende, betrouwbare installateur uit de regio. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Kwaliteit: Technische specialisten hebben het aanbod in de regio bekeken en een keuze gemaakt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
  • Scherpe prijs: Omdat via de actie zonnepanelen worden geïnstalleerd op veel woningen binnen een klein gebied, kan de installateur zijn werk slimmer plannen en uitvoeren. U krijgt daardoor een scherpe prijs.
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en uw wensen.

Vraag vóór 1 april 2021 de vrijblijvende offerte aan. Dat kan via www.regionaalenergieloket.nl. Na het invullen van uw postcode vindt u op deze site alle informatie over de ‘Zonnepanelenactie Ouder-Amstel’.

Gratis energieadviesrapport van uw woning? Zo vraagt u het op!

De afgelopen jaren hebben we als gemeente verschillende duurzame wijkacties georganiseerd. Dat deden we samen met het Regionaal Energieloket. Per wijk zijn er energieadviesrapporten opgesteld van verschillende woningtypen. Daarin staan allerlei tips om het comfort, de kwaliteit en het energieverbruik van de woning te verbeteren. 

Ook vindt u er adviezen en tips die u helpen uw woning in logische stappen aardgasvrij en/of energieneutraal te maken. Bent u benieuwd naar het advies voor uw woningtype? Vraag het rapport gratis op via www.regionaalenergieloket.nl 

U kunt ook mailen naar projecten@regionaalenergieloket.nl of bellen via (088) 525 41 10. 

Eenmalige cadeaubon van 44 euro!

Als duwtje in de rug stellen we 31 woningeigenaren een cadeaubon van 44 euro ter beschikking. Op = op. Met die cadeaubon kan men in de webshop van het Regionaal Energieloket artikelen bestellen die de woning direct energiezuiniger én comfortabeler maken, zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED-verlichting.

Hoe dat kan leest u op de website van het Regionaal Energieloket.
De cadeaubon is beperkt geldig en wordt (zolang de voorraad strekt) uitgegeven aan woningeigenaren die nog niet eerder een dergelijke cadeaubon hebben ontvangen bij vorige acties.