Uw woning isoleren? Doe mee met de collectieve inkoopactie! Bekijk onze digitale informatiebijeenkomst

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Het Regionaal Energieloket biedt u gratis ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning.

Dat heeft de volgende voordelen:

  • Kwaliteit: Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in uw regio bekeken. Na een selectieprocedure is voor een installateur gekozen die een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties biedt.
  • Scherpe prijs: Via de actie worden binnen een klein gebied meerdere woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijgt u een scherpe prijs.
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen.

Bekijk online informatieavond 

Op 26 mei jongstleden organiseerde we samen met het Regionaal Energieloket een online informatieavond. Wilt u deze informatiebijeenkomst (opnieuw) bekijken, bijvoorbeeld omdat u eerder verhinderd was, stuur dan een e-mail naar: projecten@regionaalenergieloket.nl. 
U krijgt dan een koppeling via het Regionaal Energieloket toegestuurd. Heeft u geen computer dan kunt u bellen naar (088) 525 41 10.

Meedoen aan de actie 

Ga naar regionaalenergieloket.nl/acties. Inschrijven kan tot 07-07-2021

  1. Woningopname: De installateur bekijkt of uw woning geschikt is voor isolatie. Vanwege het coronavirus vindt de woningopname mogelijk online plaats. Dit hoort u vooraf via een e-mail.
  2. Persoonlijke offerte: U ontvangt eerst een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u uw woning wilt laten isoleren.
  3. Installatie: Na uw akkoord vindt in overleg installatie plaats en kunt u genieten van een behaaglijke woning.

Regionaal Energieloket

De gemeente maakt bij de duurzame wijkacties en collectieve inkoopacties voor isolatiemateriaal, zonnepanelen en isolatieglas gebruik van het Regionaal Energieloket. Het Regionaal Energieloket doet voorafgaand aan iedere actie een uitvraag bij regionale bedrijven. Vervolgens vindt aan de hand van diverse criteria een selectie plaats van een of meer leveranciers. Daarbij wordt onder andere gelet op zaken zoals een goede prijs-kwaliteitverhouding, garanties, leveringszekerheid etc. 
Bij de collectieve actie voor isolatiemateriaal die nu verloopt is de fa. Takkenkamp betrokken.

Folders en aanbiedingen van andere bedrijven

Mogelijk ontvangt u via de post folders met aanbiedingen van bedrijven voor de aanschaf van isolatiematerialen, isolatieglas of zonnepanelen. Daarin wordt de suggestie gewekt dat dit in samenwerking is met de gemeente. Dat is NIET het geval. Bij twijfel kunt u altijd bellen met het Regionaal Energieloket. Uiteraard staat het u vrij ieder bedrijf te kiezen dat u wilt. U profiteert dan niet van de voordelen die hierboven beschreven staan.