Hulpwijzer Ouder-Amstel vernieuwd

De online hulpwijzer van Ouder-Amstel is vernieuwd en is nu nog overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Op de hulpwijzer kunt u terecht voor vragen over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn en jeugd en gezin.

Neem zelf een kijkje op www.hulpwijzerouderamstel.nl en ervaar het gemak, waarmee u kunt zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie. “Ik vind het erg belangrijk dat hulp op een zo laagdrempelige wijze voor handen is. En dat mensen eenvoudig de weg vinden naar instellingen en organisaties die hen verder kunnen helpen. De vernieuwde hulpwijzer gaat daar zeker bij helpen,” stelt wethouder Rineke Korrel.

Wat is de hulpwijzer?

Hulpwijzer Ouder-Amstel is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Ouder-Amstel in samenwerking met vele instellingen en organisaties. Dankzij de hulpwijzer is op diverse gebieden het aanbod van hulp gebundeld.  Hierdoor kunt u eenvoudig uw antwoorden vinden op allerlei vragen die betrekking hebben op uw leefsituatie. Bovendien kunt u met behulp van de hulpwijzer makkelijk in contact komen met instellingen en organisaties die u verder kunnen helpen.