Informatiebijeenkomst collectieve actie zonnepanelen op 10 maart 2021

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Met zonnepanelen kunt u niet alleen flink besparen op uw energierekening; met uw groene energie draagt u ook bij aan het milieu.

Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket op woensdag 10 maart 2021 een online informatiebijeenkomst (webinar) over zonnepanelen en kunnen woningeigenaren deelnemen aan een collectieve actie voor de aanschaf van zonnepanelen. Alle woningeigenaren hebben hierover inmiddels een brief ontvangen van de gemeente. 

Installatie zonnepanelen

Zonnepanelenactie: makkelijk en milieuvriendelijk zelf stroom opwekken

De gemeente Ouder-Amstel wil het u als inwoner makkelijk maken om zelf groene zonne-energie op te wekken. Het Regionaal Energieloket gaat ons hierbij helpen. Zij heeft in verschillende gemeenten al vergelijkbare acties georganiseerd. Het Regionaal Energieloket heeft op verzoek van de gemeente een ervaren installateur gekozen. Dit heeft een aantal voordelen:

  • Kwaliteit: Technische specialisten hebben het aanbod in de regio bekeken en een keuze gemaakt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
  • Scherpe prijs: Omdat via de actie zonnepanelen worden geïnstalleerd op veel woningen binnen een klein gebied, kan de installateur zijn werk slimmer plannen en uitvoeren. U krijgt daardoor een scherpe prijs.
  • Maatwerk: Iedere woning is anders. Daarom krijgt u altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en uw wensen.

Het Regionaal Energieloket is opgericht door en voor gemeenten. Meer informatie is te vinden via Regionaalenergieloket.nl of via (088) 525 41 10.

Fout in adressering brief zonnepanelenactie

Op 12 februari 2021 hebben wij een brief verzonden over een zonnepanelenactie in Ouder-Amstel. Helaas is bij de adressering in de brieven van Duivendrecht een fout gemaakt. De plaatsnaam moet zijn Duivendrecht in plaats van Ouderkerk aan de Amstel. De brieven zijn op basis van het adres en de postcode wel aangekomen. Onze excuses voor deze omissie.