Help je buren met energie besparen, wordt ook energiecoach

Wij zoeken versterking voor onze huidige groep enthousiaste energiecoaches. Vindt u energie een interessant thema en vindt u het leuk om andere inwoners te helpen hun energiekosten te verlagen? Meld u dan aan voor de opleiding tot energiecoach!

Een energiecoach is een deskundige vrijwilliger die samen met bewoners kijkt naar hoe men zelf makkelijk energie kan besparen. U hoeft nog niets te weten over energie en energie besparen. Eerst krijgt u een gratis opleiding van drie dagen die naar verwachting gaat plaatsvinden in januari 2022. Na de opleiding gaat u bespaargesprekken voeren met bewoners. Voor elk gevoerd gesprek krijgt u een vergoeding van € 10. 
Uiteraard krijgt u als hulpmiddel een gevulde tas mee met kleine, makkelijk toepasbare maatregelen zoals LEDlampen, radiatorfolie et cetera. 

Interesse?

Meld u aan voor de opleiding via trainer Imke Tegels. Ook voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met haar. Zij is bereikbaar via tegels@sme.nl of (06) 17 54 49 89 op dinsdag, woensdag en donderdag.