Nieuwe eigenaren Fysiotherapie Duivendrecht en Paramedisch Centrum Duivendrecht

Na lange tijd met veel energie in Duivendrecht de fysiotherapie verzorgd te hebben, zal Willem-Jan Kuiper per 1 mei stoppen en de praktijk overdragen aan Tamar Samson en Sanne Lugard. Afgelopen week vond de sleuteloverdracht plaats in aanwezigheid van Wethouder De Reijke.

Willem-Jan Kuiper:”Met heel veel plezier heb ik al 41 jaar (en meer dan 110.000 behandelingen) in Duivendrecht als fysiotherapeut gewerkt. In al die jaren bouw je een goede band op met de Duivendrechters, dus afscheid nemen is niet gemakkelijk. Sinds 2014 zit ik met de praktijk op het Dorpsplein. Heel stimulerend zo midden in het actieve hart van het dorp en ik ben daarom langer gebleven dan eerst gepland. Maar het is nu tijd om het stokje over te dragen.”

Nieuwe eigenaren Fysiotherapie Duivendrecht en Paramedisch Centrum Duivendrecht

Wethouder De Reijke van gezondheidszorg:” We gaan Willem-Jan erg missen, maar zijn blij dat twee leuke enthousiaste dames het hebben overgenomen. Bij de sleuteloverdracht hebben we al direct van gedachten kunnen wisselen hoe we bewegen en gezonde voeding kunnen stimuleren. Voor het lokale preventieakkoord zijn we bezig om goede initiatieven te vinden en het was leuk om te horen dat ze enthousiast zijn om mee te doen. Als gemeente kijken we uit naar een goede samenwerking met Fysiotherapie Duivendrecht.”