Ook in Ouder-Amstel geen Sinterklaasintocht

Recent hebben de Sinterklaascomités van Ouderkerk aan de Amstel en Duivendrecht met de gemeente overlegd hoe de Sinterklaasintocht in beide dorpen eventueel wel georganiseerd kon worden. Helaas was de gezamenlijke conclusie dat de 1,5 meter afstand niet haalbaar was. Beide intochten gaan dus officieel niet door.

De comités snappen dat het voor veel kinderen een teleurstelling is. Speciaal voor hen verzorgt Sinterklaas een speciale boodschap die medio november verspreid wordt via de Facebookpagina van gemeente Ouder-Amstel.

sinterklaas

Belangrijk bericht van Sinterklaas voor alle kinderen van Ouder-Amstel

Beste jongens en meisjes,

Wat een pech. Door dat vervelende corona kunnen de Pieten en ik dit jaar niet met de boot naar Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel komen. Maar dat betekent niet dat jullie de (pakjes) boot moeten missen. Wij komen gewoon naar Nederland, maar op een hele geheime en vooral coronaveilige plek. Zelfs ik weet er niets van, de WegwijsPiet wil er niks over kwijt.

Dus maak je geen zorgen, de Sint en alle pieten zijn er straks gewoon. Momenteel ben ik druk in de weer met de PraatPiet, VlogPiet en de DigiPiet om een filmpje op te nemen voor facebook zodat ik jullie toch nog even persoonlijk toe kan spreken. Rond half november kom ik online, zo heet dat toch? En ik hoop dat jullie dan allemaal kijken! Dus niet verdrietig zijn hoor. Mijn verjaardagfeestje gaat gewoon door, maar net een beetje anders.

Tot gauw allemaal!