Aanvragen Mantelzorgcompliment 2020

De gemeente vindt het werk van mantelzorgers heel belangrijk en heeft grote waardering voor mantelzorgers. Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die iemand in de gemeente Ouder-Amstel verzorgen en zijn ingeschreven bij Mantelzorg & Meer voor Ouderkerk aan de Amstel of bij Markant voor Duivendrecht. Zij ontvangen in november het mantelzorgcompliment van de gemeente Ouder-Amstel. 

Mantelzorgers

Mantelzorgers die zich voor 15 december 2020 aanmelden ontvangen het mantelzorgcompliment 2020. Bent u nog niet ingeschreven bij Mantelzorg & Meer of markant?  Voor Mantelzorg en Meer kunt u zich inschrijven via de website: www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/ of mail naar info@mantelzorgenmeer.nl, telefonisch kunt u Mantelzorg & Meer bereiken 
op (020) 333 53 53. Bij Markant kunt u zich aanmelden op het spreekuur of door te bellen naar (020) 886 88 00. Meer informatie op www.markant.org.
 
U bent mantelzorger als u meer dan acht uur per week (intensief) en/of langer dan drie maanden (lang) zorg verleend aan een naaste, zoals een partner, kind, familielid of vriend. 

Ontvanger van mantelzorg

Woont u in de gemeente Ouder-Amstel en is uw mantelzorger niet ingeschreven bij Mantelzorg & Meer of Markant? Vraag of de mantelzorger zich aanmeldt bij Mantelzorg & Meer of Markant, zodat de mantelzorger gebruik kan maken van de ondersteuning van Mantelzorg & Meer of Markant en de jaarlijkse waardering voor mantelzorgers van de gemeente ontvangt. 

Voor vragen over het mantelzorgcompliment kunt u contact opnemen met mevrouw Nella van den Heuvel via (020) 496 21 21 of  per e-mail: nella.van.den.heuvel@ouder-amstel.nl.