Sporthal wordt opgeknapt, buurt mag kiezen in welke kleur

In 2024 wordt er in en aan sporthal Bindelwijk grootschalig onderhoud uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud aan de werktuigbouwkundige installaties, maar ook het interieur wordt aangepast, het dak wordt voorzien van een nieuwe duurzame laag dakbedekking en de sportvloer wordt vervangen.

Bindelwijk
Foto: Bindelwijk.

Dit is natuurlijk hét moment om ook naar de algehele uitstraling van het gebouw te kijken. Daarom zullen ook de buitengevel en de kozijnen opnieuw worden geschilderd. Om Bindelwijk een frisse en hedendaagse uitstraling te geven, zijn er drie verschillende kleurstellingen bedacht waarvan er uiteindelijk één gekozen zal worden. Welke dat gaat worden, dat bepalen omwonenden en gebruikers van de sporthal.

Welke kleur kiest u? 

In de centrale hal van Bindelwijk worden van donderdag 6 juni tot maandag 17 juni 2024 de drie kleurencombinaties gepresenteerd. In een stembus kunt u aangeven welke van de drie kleurencombinaties uw voorkeur heeft. Omwonenden kunnen dat aangeven op de brief die zij per post ontvangen. Die brief kunnen zij invullen en in de stembus in Bindelwijk doen. Gebruikers van de sporthal kunnen bij de beheerder of medewerker een formulier vragen en daarmee hun stem uitbrengen.

Na maandag 17 juni 2024 worden de stemmen geteld. De kleurencombinatie die de meeste stemmen heeft gekregen wordt deze zomer op de buitengevel en kozijnen aangebracht.