Vraag het de energiecoach!

Juist nu het volop winter is, is het handig om meer inzicht in uw energierekening te krijgen en wat u kunt doen om energie en geld te besparen. De thermostaat een paar graden lager zetten en een dikke trui aan trekken helpen enorm, maar weet u wat u verder nog allemaal kunt doen om minder te betalen? Onze energiecoaches kunnen u daarbij helpen.

Een energiecoach is een deskundige vrijwilliger die tips geeft over energiebesparing in een één-op-één gesprek aan huis. Het gesprek duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij u thuis. Eerst gaat u samen naar uw energierekening kijken om te zien waar de meeste winst te behalen is. Vervolgens kijkt u samen met de coach per ruimte wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen. De coach geeft u praktische tips die gericht zijn op dingen in huis nét even anders te doen en welke kleine energiebesparende maatregelen handig zijn. Daarbij geeft de coach een indicatie van hoeveel geld u daarmee kunt besparen. U zult verbaasd zijn hoeveel dat kan zijn. Natuurlijk maakt u uiteindelijk zelf de keuze of en hoe u energiebesparing in uw woning wilt aanpakken. 

De energiecoaches geven geen technisch advies of tips over grote energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, zonnepanelen of warmtepompen, maar geven juist net die handige tips die u zelf meteen kunt toepassen. 

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met één van onze coaches via bespaarafspraak.nl/ouder-amstel.