Doe mee met collectieve actie zonnepanelen

Het Regionaal Energieloket verzorgde woensdag 21 februari 2024 een succesvolle informatieavond over zonnepanelen. Misschien was u toen verhinderd. Het is mogelijk dit webinar terug te kijken.

Daarvoor gaat u naar regionaalenergieloket.nl/acties.

Tijdens het webinar is onder andere uitleg gegeven over de verschillende typen zonnepanelen, omvormers en mogelijkheden tot financiering. Verder is een toelichting gegeven op de aantrekkelijke collectieve actie voor zonnepanelen waar u als inwoner van Ouder-Amstel nu aan mee kunt doen.  

Aanmelden collectieve actie

Aanmelden voor deze collectieve actie kan nog tot en met 13 maart 2024. Dat doet u als volgt:

  1. Ga naar regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in;
  2. Klik op de rode knop met ‘Zonnepanelenactie Ouder-Amstel’;
  3. Klik op ‘Ontvang persoonlijk aanbod’ en laat uw gegevens achter;
  4. U ontvangt een mail met informatie over het maken van een afspraak. 

Na de afspraak ontvangt u een persoonlijke offerte. Die is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod en of u zonnepanelen wilt laten installeren. Ook kunt u het informatiepakket over de zonnepanelenactie opvragen. 

Woont u in een monument of beschermd dorpsgezicht?

Woont u in een Rijks- of gemeentelijk monument of in een beschermd dorpsgezicht en wilt u meedoen met deze actie? Neem dan vooraf contact op met afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) van de gemeente voor de mogelijkheden. Dat kan via: gemeente@ouder-amstel.nl. U kunt ook bellen met (020) 496 21 21.