Gratis energiescan voor bedrijven

Wie minder energie gebruikt, helpt het klimaat en bespaart op kostbare grondstoffen. Door het nemen van slimme maatregelen kunt u als bedrijf daar direct uw voordeel mee doen. Graag helpen wij u hierbij. De gemeente Ouder-Amstel heeft daarom het bedrijf Klimaatroute gevraagd om onze ondernemers hierbij te helpen. Klimaatroute verzorgt de energiescan en eventueel een jaar begeleiding.

Hoe verloopt een energiescan

Een gespecialiseerde adviseur van Klimaatroute komt op afspraak bij u langs. Deze kijkt onder andere naar verlichting, verwarming en isolatie. Van de scan wordt een rapport opgemaakt. Dat geeft inzicht in haalbare en betaalbare maatregelen voor het besparen van energie. Dit rapport wordt met u gedeeld. Een bezoek vraagt doorgaans maar een uurtje tijd.

Voorwaarden

U kunt zich aanmelden voor de gratis energiescan als u:

  1. ingeschreven bent bij de Kamer van Koophandel met een vestiging binnen de gemeente Ouder-Amstel; 
  2. werkgelegenheid biedt aan minimaal twee medewerkers;
  3. een eigen bedrijfspand huurt of in bezit heeft;
  4. de afgelopen twee jaar nog niet eerder heeft deelgenomen aan een vergelijkbare actie van de gemeente.

Beperkt aanbod

In totaal is maximaal € 30.000 beschikbaar voor dit project. Het aantal gratis scans is dus beperkt en wordt toegekend op volgorde van binnenkomst en zolang er budget beschikbaar is. 

Aanmelden

Als u belangstelling heeft voor het laten uitvoeren van een gratis energiescan dan kunt u zich hiervoor aanmelden via aanmelden@klimaatroute.nl. Klimaatroute neemt daarna contact met u op voor het maken van een afspraak. Bellen kan ook via (020) 700 94 38.