Feestelijke opening naschoolse opvang Kidz United

De Amstelschool is blij met de nieuwe buitenschoolse opvang Amstel Kidz van Kidz United. Ze hebben een primeur want Kidz United is net begonnen. Kidz United is een initiatief van de eigenaren van Skillz United. Dit bedrijf verzorgt onder meer gymlessen en ‘beweegworkshops’ op scholen en BSO’s. En nu zijn de activiteiten uitgebreid met Naschoolse/Buitenschoolse Opvang.


Foto: Wethouder Jacqueline de Maa met Mare

Marleen Sluijk (directeur Amstelschool):  ‘We zijn ontzettend blij dat Kidz United het gat, dat door het vertrek van Tante Kaatje was ontstaan, zo snel heeft weten te vullen. Ze hebben een frisse aanpak  met veel bewegen in hun programma. In een voortvarend tempo hebben zij de opvang ingericht. Daarnaast hebben we als school ook een goede samenwerking met Kidz United voor personeel. Zo kan iemand bijvoorbeeld aan de slag zijn bij de school als onderwijsassistent en vervolgens, na schooltijd, ook een aantal uren werken in de BSO. Dit is een groot voordeel omdat door het combineren van BSO met andere werkzaamheden mensen een volwaardige baan met voldoende uren krijgen.’
 
Wethouder onderwijs Jacqueline de Maa: ‘Heel leuk om dit te mogen openen, met een dankjewel aan Mare, mijn uitstekende assistente! De samenwerking tussen Kidz United en de Amstelschool zorgt voor goede buitenschoolse opvang. Dat is enorm belangrijk voor kinderen en hun ouders. Als gemeente vinden we het heel fijn dat de opvang zo snel en goed is geregeld.