Doe mee met collectieve actie zonnepanelen

Tot en met 4 mei 2022 kunt u zich als inwoner van Ouder-Amstel aanmelden voor de collectieve actie voor zonnepanelen. Hierover gaf Regionaal Energieloket een toelichting tijdens de online informatieavond op woensdag 23 maart 2022.

Aanmelden doet u als volgt:

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in;
  2. Klik op de rode knop met ‘Zonnepanelenactie Ouder-Amstel’;
  3. Klik op ‘Ontvang persoonlijk aanbod’ en laat uw gegevens achter;
  4. U ontvangt een mail met informatie over het maken van een afspraak. 

Na de afspraak ontvangt u een persoonlijke offerte. Die is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod en of u zonnepanelen wilt laten installeren. Ook kunt u het informatiepakket over de zonnepanelenactie opvragen. 

Online informatieavond 23 maart terugkijken 

Heeft u de online informatieavond op 23 maart gemist? Het is mogelijk om dit webinar terug te kijken. Daarvoor gaat u naar www.regionaalenergieloket.nl/acties of u belt het Regionaal Energieloket (088) 525 41 10. 

Tijdens het webinar is onder andere uitleg gegeven over de verschillende typen zonnepanelen, omvormers en mogelijkheden tot financiering. 

Woont u in een monument of beschermd dorpsgezicht?

Woont u in een Rijks- of gemeentelijk monument of in een beschermd dorpsgezicht en wilt u meedoen met deze actie? Neem dan vooraf contact op met afdeling Vergunningen-Toezicht en Handhaving (VTH) van de gemeente voor de mogelijkheden. Dat kan via: gemeente@ouder-amstel.nl. U kunt ook bellen met (020) 496 21 21.