Collecte feestweek Oranjecomité

Vanaf eind maart belt het Oranjecomité weer bij u aan met het prachtige programma van de feestelijke activiteiten rondom Koningsdag. Activiteiten voor iedereen. Van de Vossenjacht en spelletjesmiddag voor de kinderen tot de samenzang voor de ouderen en iedereen daar tussenin.

Een belangrijke inkomstenbron voor de festiviteiten bent u! Als wij het feestprogramma rondbrengen, ontvangt het Oranjecomité graag een vrijwillige bijdrage om alle festiviteiten te kunnen bekostigen. Hopelijk maakt u een plekje vrij op uw koelkast of aan de muur, zodat het feestprogramma van 2022 een prachtige plaats krijgt en u in april van alle activiteiten tijdig op de hoogte bent. En zoals altijd geldt: met elke bedrage, groot of klein, zijn we zeer blij en zal goed worden besteed om er weer een topweek van te maken!

NB. U heeft het vast al eens gehoord: wij zijn op zoek naar nieuwe krachten. Met elke steun, voor- en/of achter de schermen zijn wij heel erg blij. Zodat wij nog jaren de festiviteiten kunnen organiseren voor jong én oud in Ouderkerk. Stuur een mailtje naar info@oranjecomite.nl of spreek iemand van ons aan!