Doe mee met collectieve actie glasisolatie

Op woensdag 26 januari 2022 verzorgt het Regionaal Energieloket een online informatieavond over glasisolatie. U kunt zich aanmelden voor deze avond.

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Dat verhoogt niet alleen uw wooncomfort, u gebruikt daardoor ook minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. 

Collectieve actie

Samen met het Regionaal Energieloket organiseren we een collectieve actie voor de aanschaf van isolatieglas. Alle woningeigenaren hebben inmiddels een brief hierover van ons ontvangen. Daar staat alle informatie in over hoe u kunt deelnemen aan deze actie.

Online informatieavond

Op woensdag 26 januari 2022 verzorgt het Regionaal Energieloket ook een online informatieavond over glasisolatie. Dan hoort u meer over isolatieglas en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen. Aanmelden voor deze avond kan via regionaalenergieloket.nl/acties. Als u niet beschikt over een computer kunt u bellen met (088) 525 41 10.