Wie is de Beste Doortrapper (60+) van Ouder-Amstel? Nominaties welkom!

Inwoners van Ouder-Amstel van 60 jaar en ouder die regelmatig op de fiets stappen en/of bijzondere fietsverhalen hebben meegemaakt kunnen nu genomineerd worden voor de verkiezing 'Beste Doortrapper' van Ouder-Amstel.


Afbeelding: Beste Doortrapper 2022

Veel 60 plussers uit de gemeente stappen regelmatig op de fiets om te genieten van onze prachtige omgeving. De buitenlucht en voldoende bewegen is goed voor de gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat deze doelgroep zo lang mogelijk veilig en met veel plezier kan blijven fietsen. Als 60 plusser heb je vaak al heel wat fietsuren gemaakt. Ik ben zeer benieuwd naar al deze mooie verhalen, dus ik zou zeggen: fiets hem erin, ofwel nomineer iemand of jezelf met een mooi fietsverhaal”, aldus wethouder verkeer en vervoer, Paulette Koek-Baks.  

Nomineren 

Ken of bent u een fanatieke fietser (60+) die regelmatig op de fiets stapt of een bijzonder fietsverhaal heeft? Nomineer deze persoon dan voor Beste Doortrapper! U mag ook uzelf nomineren.
Nomineren kan door een e-mail te sturen voor 31 augustus 2022 met naam, locatie, leeftijd, e-mailadres en het fietsverhaal naar het e-mailadres doortrappenregioamsterdam@gmail.com

Doortrappen

Doortrappen is een landelijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en heeft de ambitie dat iedereen veilig kan fietsen tot zijn of haar 100ste. Doortrappen wordt in opdracht van Vervoerregio Amsterdam regionaal uitgevoerd met medewerking van lokale partners. Meer informatie over Doortrappen en de zoektocht naar de ‘Beste Doortrapper 2022’ in deze Vervoerregio is te vinden via doortrappen.nl.