Ouder-Amstel ontdekken begint bij www.beleefouder-amstel.nl

Sinds 7 april is www.beleefouder-amstel.nl in de lucht. Een website voor inwoners en bezoekers, die geïnteresseerd zijn in onze natuur, rijke historie en willen genieten van lekker eten en drinken. Want de regio Amstelland, met Ouder-Amstel als bruisend middelpunt, heeft veel te bieden.

Op de website beleefouder-amstel.nl staan onder meer de leuke, nog te ontdekken plekjes, overzichtelijk op een rij. Verder is er een scala aan wandel-, vaar-, en fietsroutes en een keur aan horecagelegenheden te vinden. Ook de actuele lokale evenementen en activiteiten staan keurig gerangschikt in de ‘Agenda’. 


Foto: landje van Geijsel

Voor de recreatieve fietser is er bovendien een culinair fietsarrangement te boeken via happenentrappen.nl De fietsroute is geschikt voor jong en oud. Enthousiaste horecaondernemers en vrijwilligers met kennis van de rijke historie van het Groengebied Amstelland stelden deze route van maximaal 44 km samen. De route is, voor de liefhebber van kortere ritjes, overigens ook prima in delen te fietsen. 
Willem Jansen: ‘Op het gebied van natuur, historie en cultuur valt er van alles te zien en te beleven in onze gemeente. Meer dan de meeste inwoners uit Ouder-Amstel en de buurgemeenten wellicht weten. Op de website zijn al die plekjes in beeld gebracht. Maak er gebruik van en ga op stap in onze eigen achtertuin. En natuurlijk niet vergeten te stoppen voor dat lekkere kopje koffie of de heerlijke lunch of diner. Ik beloof u dat het u zal verrassen.”