Online oudercursus Taal voor Thuis

Zet dit in mijn agenda

Van
maandag 08 maart, 2021
Tot
woensdag 12 mei, 2021
Locatie
Online cursus voor ouders uit Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel

Start maandag 8 maart 

Op maandag 8 maart 2021 gaat de oudercursus Taal voor Thuis van start. Taal voor Thuis is een cursus voor ouders die hun kind beter willen leren helpen met school. De cursus wordt gegeven door Coherente en vindt voor het eerst online plaats. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur en is deze keer gericht op ouders van kinderen van 6-12 jaar (groep 3-8). Er is geen les in de vakantie. 

Wat komt er aan bod in de cursus

In de cursus komt aan bod hoe ouders hun kind met school kunnen helpen, zoals voorlezen, helpen met huiswerk of een spreekbeurt voorbereiden. In de cursus wordt ook informatie gegeven over algemenere zaken rondom het schoolleven, zoals vriendjes maken en gezond eten.

Meer informatie en aanmelden

De cursus heeft twee keer eerder plaatsgevonden in Duivendrecht, maar is nog nieuw in Ouderkerk aan de Amstel. Omdat de cursus online plaatsvindt, kunnen ouders uit alle beide dorpskernen gemakkelijk deelnemen. Deelnemers hebben een werkende smartphone of computer met webcam nodig. Ze moeten ook al een beetje Nederlands spreken (niveau A2). Deelname is gratis, materialen worden thuisbezorgd. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 maart 2021

Wil je meedoen? Stuur een e-mail naar Elvera: e.tetenburg@coherente.nl.
Schrijf in je e-mail je naam, telefoonnummer en de leeftijd van je kind(eren). Na je aanmelding belt Elvera je.
Je kunt ook bellen: 020 - 699 31 64. Vraag dan naar Elvera of Wietske. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op Coherente.nl/taalvoorthuis