Online Mantelzorgcafé ‘Familierelaties en mantelzorg’

Zet dit in mijn agenda

Mantelzorg & Meer organiseert op 25 maart een online mantelzorgcafé, speciaal voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. 
Zorgen voor je ouders, dat doe je gewoon. Volgens deskundigen een ingebakken loyaliteit, maar gemakkelijk is het niet. De één doet meer dan de ander, de één kan meer dan de ander, de één doet het beter dan de ander of de één doet het anders dan de ander.

Datum
donderdag 25 maart, 2021 van 19:30 tot 21:00
Locatie
online voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn

Het kan ingrijpende gevolgen hebben voor de relatie tussen broers en zussen wanneer ze gaan zorgen voor een moeder of vader. Oud zeer kan naar boven komen, gevoelens van onmacht, jaloezie, eenzaamheid, schuld en het verlangen naar begrip. Bij mantelzorg is er veel te leren over jezelf, de relatie met je broers en zussen en de waarde van familiebanden.

Inhoud

Tijdens dit online mantelzorgcafé zal gastspreker Annet Peetoom geïnterviewd worden over haar boek Blaren op de hiel. In zestien verhalen, met op de werkelijkheid gebaseerde situaties, beschrijft zij de ingrijpende gevolgen voor de relatie tussen broers en zussen wanneer ze gaan zorgen voor een moeder of vader. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en geven twee van onze mantelzorgconsulenten informatie over de ondersteuning die Mantelzorg & Meer aan u kan bieden.

Aanmelden

Aanmelden kan voor 18 maart via info@mantelzorgenmeer.nl of (020) 512 72 50 (vermeld bij aanmelding uw naam/woonplaats en e-mail adres. U ontvangt voor aanvang van het Mantelzorgcafé een zoom link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (020) 512 72 50.

 Deelname is kosteloos. Er zijn maximaal 15 deelnemers.