Denktank Duurzaamheid

We zijn actief bezig het duurzaamheidsbeleid van Ouder-Amstel te vernieuwen! Hiervoor zijn we ook met inwoners in Ouder-Amstel in gesprek over hun ideeën, vragen en ambities op het gebied van duurzaamheid. Hiervoor is namelijk een Denktank Duurzaamheid opgezet, die actief meedenkt over het nieuwe beleid, maar ook over de invulling van onder ander de klimaatweek en duurzame buurt initiatieven.


Afbeelding: Denktank Duurzaamheid

Uit Ouderkerk aan de Amstel hebben zich naar aanleiding van een eerdere oproep een aantal vrijwilligers gemeld voor de  Denktank. Wij gaan echter ook in Duivendrecht aan de slag en zoeken nog ambassadeurs in Duivendrecht die willen meedenken en doen! 

Een buurttuintje? Een pop-up Repair Café? Groene daken met uw buren? De Denktank Duurzaamheid komt een paar keer per jaar samen om te brainstormen over nieuwe duurzame initiatieven, het huidige duurzaamheidsbeleid, de invulling van de klimaatweek en meer!

Vindt u het leuk om mee te denken of wilt u hier meer informatie over ontvangen? Stuur dan een e-mail naar gemeente@ouder-amstel.nl o.v.v. aanmelden Denktank Duurzaamheid.