Verkeersbesluiten 17-08-2022

Onderstaand leest u de verkeersbesluiten die zijn genomen over de uitbreiding van laadpalen tegenover Van der Madeweg 31 en aan de Koningin Julianalaan 15, en het opheffen van de gehandicapten-parkeerplaats aan de Veenerickstraat.

Verkeersbesluit laadpaal

De gemeente Ouder-Amstel heeft twee locaties waar een laadpaal nog maar één laadpunt heeft. Deze laadpalen worden vervangen door een laadpaal met twee laadpunten. Ook de tweede parkeerplaats is exclusief bestemd voor het opladen van elektrische motorvoertuigen. De twee laadpalen die worden uitgebreid bevinden zich op de volgende locaties: 

  • Tegenover Van der Madeweg 31 in Amsterdam-Duivendrecht
  • Koningin Julianalaan 15 in Ouderkerk aan de Amstel

Verkeersbesluit opheffen gehandicapten parkeerplaats op kenteken Veenerickstraat

De gemeente heeft een melding ontvangen voor het opheffen van een op kenteken gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats nabij de ingang tot de woning Veenerickstraat 16 te Ouderkerk aan de Amstel. Dit verzoek is gehonoreerd. De gehandicaptenparkeerplaats met kenteken 75-ZH-PF wordt opgeheven.

Bezwaarmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tot en met 28 september 2022 bezwaar maken tegen deze verkeersbesluiten. Een bezwaarschrift kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel of via gemeente@ouder-amstel.nl. Voor meer informatie en het volledige verkeersbesluit gaat u naar www.officielebekendmakingen.nl.