Verkeersbesluit wijzigingen Schoolweg

Langs de Schoolweg in Ouderkerk aan de Amstel zijn diverse voorzieningen. Aan de weg ligt de basisschool Jan Hekmanschool, twee kinderopvangen en woon- en dagcentrum Ons Tweede Thuis (OTT). Daarnaast zijn een dertigtal woningen aan de Schoolweg. Tijdens schoolspitsen levert deze combinatie veel verkeer op met de bijbehorende onoverzichtelijke situaties. In- en uit parkerende voertuigen leveren tijdens de schoolspitsen regelmatig onoverzichtelijke situaties op. Daarom wordt de het noordelijke deel van de Schoolweg tijdens schoolspitsen afgesloten. Om OTT en omwonenden bereikbaar te houden wordt het eenrichtingsverkeer op de Schoolweg tot en met het bruggetje bij OTT opgeheven.

Verkeersbesluit laadpaal

De gemeente Ouder-Amstel heeft een nieuwe locatie aangewezen voor een openbare laadpaal waarbij twee parkeerplaatsen worden bestemd exclusief voor het opladen van elektrische motorvoertuigen. Het geplande oplaadpunt bevindt zich op de volgende locatie: 
-    Aan de Koningin Emmalaan, naast Prinses Ireneplantsoen 24 in Ouderkerk aan de Amstel

Bezwaarmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tot en met 16 maart 2022 bezwaar maken tegen deze verkeersbesluiten. Een bezwaarschrift kan worden ingediend bij de gemeenteraad van Ouder-Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel of via gemeente@ouder-amstel.nl. Voor meer informatie en het volledige verkeersbesluit gaat u naar www.officielebekendmakingen.nl